Apa Hebatnya Kerjaya Perunding Takaful?

Bayangkan ini profile anda – Umur: bawah 30. Income: 5 angka. iPhone X. Memandu kereta: Made in Germany. Time kerja: Ultra-Flexible. Overseas trip: 2 kali setahun. Rumah: Dah beli (RM700K), dalam pembinaan. Menarik, bukan? Ini memang akan jadi kenyataan! Kami akan tunjukkan pada anda – dengan sedikit perubahan sikap saja anda akan capai lifestyle sebegini.

Walau pun ramai guru, engineer, lawyer, pakar IT malah doktor yang telah menjadi berjaya selepas menceburi kerjaya ini, ianya tidak bermakna seseorang itu perlu berpelajaran tinggi untuk berjaya. Ianya lebih kepada kemahuan. Sebagai contoh, siapa sangka bekas seorang driver boleh memperoleh pendapatan lebih RM30 ribu sebulan?

Semua ini akan mudah dicapai dengan model bisnes yang telah terbukti, perkongsian pengalaman, sistem latihan yang terkini dan juga suntikan semangat dan motivasi yang sentiasa diamalkan. Kami juga percaya environment tempat kerja dan teamwork spirit yang padu adalah kunci utama kepada rekod-rekod kejayaan kami.

Hubungi kami melalui email hr@fazzassociates.com untuk sessi taklimat kerjaya (sementara kekosongan masih dibuka).

Budaya Berpasukan

Amalan semangat berpasukan menjadi teras utama dalam melahirkan kejayaan di FAZZ Associates. Di sini, kejayaan anda diraikan sebagai kejayaan pasukan. Budaya kami adalah gembirakan orang lain untuk dapat kegembiraan diri sendiri. Rakan yang berjaya akan menjadi pemangkin dan mendorong kita untuk turut berjaya, begitu juga sebaliknya.

Latihan Sistematik

Kami menggemburkan tanah untuk menanam pokok dari biji benih, menyiram dan membajanya. Kami letakkan juga racun serangga dan penyakit untuk menjamin pokok ini tumbuh dengan sihat. Harapan kami benih yang kami tanam ini akan bangun menjadi pokok besar yang rimbun, membuahkan hasil yang banyak dan memberi manfaat kepada ramai orang. Kami percaya semua orang, jika diberi peluang dan ilmu akan mampu untuk mencapai apa-apa saja impiannya dalam hidup.

Model Bisnes Terbukti

Mahukah anda capai income yang hanya mungkin dicapai selepas bekerja selama 10 tahun – SEKARANG? Inilah era millennials – bergaji seperti yang anda mahukan, bergaya dengan gadget terkini, travel ke tempat-tempat yang kawan-kawan sebaya hanya dapat tengok di internet. Tukar lifestyle!

Kerjaya Mulia

Apalah lagi yang lebih mulia dari memberi pertolongan kepada orang lain pada saat mereka ditimpa musibah? Pekerti seperti ini adalah asas kepada kerjaya kami. Andalah adiwira yang tiba pada saat-saat yang genting. Hukum alam: ringankan bebanan hidup orang lain, pasti hidup anda akan dipermudahkan juga.